Dinsdag een nieuwe 'Opsporing Verzocht' op Nederland 1

maandag 18 augustus 2014

Morgenavond zendt de AVRO 'Opsporing Verzocht' om 21.15 uur live uit vanuit de meldkamer van de landelijke politie eenheid in Den Haag.

In deze uitzending besteedt Frits Sissing, onder voorbehoud van de actualiteit, aandacht aan onder andere de onderstaande zaken:


Assen: beroving
In de nacht van zondag 20 juli op maandag 21 juli 2014 wordt een hobbyvisser bij het Havenkanaal in Assen beroofd. De daders binden hem vast en gaan er niet alleen met zijn kostbare visspullen en tent vandoor, maar ook ontbreekt van zijn hond sinds die nacht ieder spoor.

Zwolle: beroving
Twee jonge daders beroven een ouder echtpaar uit Zwolle terwijl ze zondagmiddag 27 juli een ritje maken op hun scootmobielen. Het gebeurt in het buitengebied van Zwolle-Zuid.

'AVRO Opsporing Verzocht', dinsdag 19 augustus om 21.15 uur bij de NOS op Nederland 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers