Dione de Graaff, Stef Bos, Harrie Jekkers en anderen te gast bij 'Zomerspijkers'

vrijdag 12 juni 2020

Hoewel we een bijzondere zomer tegemoet gaan met buitenlandse vakanties die op losse schroeven staan, is er één ding dat onveranderd is: 'Spijkers met Koppen' maakt plaats voor 'Zomerspijkers'!

Dit jaar zijn Dione de Graaff, Fidan Ekiz, Stef Bos, Harrie Jekkers, Edsilia Rombley, Martin Koolhoven, Jurgen van den Berg, Rayen Panday, Nadia Moussaid en Jeroen van Merwijk te gast. Zij schuiven aan om te praten over hun favoriete muziek, het leven en de hoogte- en dieptepunten van afgelopen jaar. Het radioprogramma wordt dit jaar gepresenteerd door Dolf Jansen en tweemaal door Frank Evenblij.


Van hun eerst gekochte singletje tot dat ene nummer waardoor meteen die vakantieliefde weer naast je staat; de gasten mogen het allemaal draaien in 'Zomerspijkers'. Ook het vaste cabaretteam van 'Spijkers met Koppen' staat klaar om hun bijdrage te leveren aan het programma. Iedere week verzorgen zij twee columns en schrijven ze speciaal over de gast een Zomerspijkerslied.

Dolf Jansen presenteert 'Zomerspijkers' van 13 juni tot 18 juli en van 8 tot 22 augustus, en Frank Everblij op 25 juli en 1 augustus.

De volledige planning:

13 juni: Dione de Graaff
20 juni: Jurgen van den Berg
27 juni: Jeroen van Merwijk
4 juli: Rayen Panday
11 juli: Geen 'Zomerspijkers' i.v.m. het Radio 2 Soul Weekend
18 juli: Stef Bos
25 juli: Harrie Jekkers
1 augustus: Fidan Ekiz
8 augustus: Edsilia Rombley
15 augustus: Martin Koolhoven
22 augustus: Nadia Moussaid

Vanwege de coronamaatregelen wordt 'Zomerspijkers' dit jaar uitgezonden vanuit een studio op het Mediapark zonder publiek.

'Zomerspijkers', vanaf 13 juni elke zaterdagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers