Dionne Stax en Robin de Kruijf op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 8 mei 2021

ondag 9 mei zijn tv-presentator Dionne Stax en volleybalinternational Robin de Kruijf te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Dionne Stax, de mediagast in het eerste uur van 12.00 tot 13.00 uur, is vanaf komende week te zien in een nieuwe serie over koningin Máxima: 'Dionne Dichtbij: Máxima'. Daarin onderneemt Stax, ter gelegenheid van de aanstaande 50ste verjaardag van de koningin, een persoonlijke zoektocht door het leven van Máxima. Het brengt haar onder meer in Buenos Aires en New York. Eerder maakte Stax al een soortgelijke serie over Lady Di. Stax stapte in 2019 over van de NOS naar AVROTROS. Voor die omroep maakte ze tot begin dit jaar ook het Radio 1-programma 'Stax&Toine'.


Volleybalinternational Robin de Kruijf, de sportgast in het tweede uur van 13.00 tot 14.00 uur, won afgelopen weekend de Champions League met haar Italiaanse club Imoco Conegliano. In de finale won haar team van haar vroegere club, het Turkse Vakifbank. De nu 30-jarige De Kruijf maakte op 17-jarige leeftijd haar debuut in het Nederlands team. Met Oranje won ze twee keer zilver op het EK en werd ze vierde op de Spelen van Rio. Oranje wist zich niet te plaatsen voor de Spelen van Tokio van dit jaar.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers