Dit hoor je zaterdag in 'Spijkers met Koppen' op NPO Radio 2

vrijdag 9 april 2021

Blijft FC Emmen in de Eredivisie? Dolf vraagt het de fans Erik van Klinken en Peter van Dijk. GroenLinks-wethouder Linda Voortman helpt Utrechters met schulden.

Sjaak weet hoe het is om schulden te hebben en schuift ook aan. De wasbeer duikt op in de Nederlandse natuur. Is hij een verrijking of een gevaar?


Marco van der Wel van Partij voor de Dieren in Noord-Brabant en boswachter Frans Kapteijns gaan in discussie. Matthijs van Boxsel stelde de Topografie van de domheid samen. Cas de Jong maakt de podcastserie Daders, waarin hij praat met mensen die een misdrijf hebben gepleegd. Een van hen is Mike. Nour El Ghezaoui helpt kinderen uit achterstandswijken. Joep Lahaye wil een groen dak op zijn school. Beiden maken kans op een Young Impact Award.

Topsporter Mohamad Maso vluchtte uit Syrië en probeert zich in Nederland te kwalificeren voor de Olympische triatlon. Maar dat kan niet zonder de hulp van Jolanda Meurs.  Er is cabaret van Roel Bloemen, Tim Kamps, Kiki Schippers en Hanneke Drenth. De columns zijn van Stefan Pop en Myron Hamming. Presentatie: Dolf Jansen en Willemijn Veenhoven. Locatie: Café The Florin, Utrecht. Muziek: Chef'Special

'Spijkers met Koppen', zaterdag 10 april tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers