Dit hoor je zaterdag in 'Spijkers met Koppen' op NPO Radio 2

vrijdag 24 september 2021
Foto: BNNVARA - © Linda Stulic 2020

Atze de Vrieze verzamelde voor de podcast Weird hits alle nummer 1's waarvan je je afvraagt hoe het kan dat ze ooit op die plek terecht kwamen. The Party Animals van Jeroen staan er ook tussen. Atze en Jeroen komen herinneringen ophalen.

Ramsey Angela komt langs om te vertellen welke dromen hij nog wil verwezenlijken. Wie moet ervoor zorgen dat we gezonder worden? In gesprek gaan Hoogleraar Jaap Seidell en Cees-Jan Adema, directeur van Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie.


Het trainersleven van Ronald Koeman bij FC Barcelona hangt aan een zijden draadje. Voetbalcommentator Sierd de Vos neemt ons mee in de slagenkuil van de voetballerij. PvdA-Kamerlid Henk Nijboer & ChristenUnie-Kamerlid Pieter Grinwis praten over de kabinetsplannen.

Journalisten Hansje van de Beek en Michelle Salomons doken in het leven van meesteroplichter dr. Bones. Omdat je nooit te oud bent om te leren, geven Hanneke Groenteman en Djoeke Veeninga tv presentatoren les over the do's and don'ts in een interview.

Het cabaret is in handen van Roel Bloemen, Marcel Harteveld, Kiki Schippers en Hanneke Drenth. De columns zijn van Merijn Scholten en Stefano Keizers.

'Spijkers Met Koppen', zaterdag 25 september tussen 12.00 en 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers