Dit hoor je zaterdag in 'Spijkers met Koppen' op NPO Radio 2

vrijdag 28 januari 2022
Foto: BNNVARA - © Linda Stulic 2020

Wim en Hans Anker zijn gestopt na 40 jaar met hun werk als strafrechtadvocaat, maar ze blijven strijden voor de rechtsstaat. Wie zijn de vrouwen en mannen on the road? In Mighty Truckers van Discovery Channel volgen we vrachtwagenchauffeurs Dick en Johnny.

De zingende merel op een voorjaarsochtend is het beste begin van een mooie dag. Maar het gezang is op steeds minder plekken te horen. Bioloog Camilla Dreef brengt een ode aan de vogel.


Hoe beleven de Russen de oplopende spanningen met het Westen? Dat bespreken wij met Ruslandkenner Jelle Brandt Corstius.

Geen echte sneeuw, geen publiek én geen groots feest na een goudenmedailleregen. Maar vrees niet: volgens commentatoren Ayolt Kloosterboer en Erik van Dijk valt er nog genoeg te beleven op de Olympische Winterspelen.

Femke van der Laan vertelt over haar boek In het boek 'Aan de randen van de dag', waarin ze openhartig schrijft over de liefde tussen haar en Eberhard van der Laan.

Het cabaret is in handen van Aron Elstak, Marcel Harteveld en Hanneke Drenth. De columns komen van Stefan Pop en Stefano Keizers.

'Spijkers met Koppen', zaterdag 29 januari tussen 12.00 en 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers