Dit hoor je zaterdag in 'Spijkers met Koppen' op NPO Radio 2

vrijdag 27 mei 2022
Foto: BNNVARA - © Linda Stulic 2020

Vliegtuigen spotten, lp's verzamelen en wielrennen op een dure fiets in een te strak pakje. Schrijver Alek Dabrowski breekt een lans voor mannen met hobby's. Wat moeten we met de tekorten in de zorg en het onderwijs?

Arend Jan Zwarteveen en Helena Schuengel kunnen het niet vaak genoeg zeggen: wordt zij-instromer!


Het Spookslot in de Efteling gaat op slot, kunsthistoricus Robbie Dell’Aira is het er niet mee eens. Het leven in Nederland is alles behalve makkelijk als je geen papieren hebt.

In de serie ‘Leven in Limbo’ zie je Ismail en anderen keihard werken aan hun toekomst met onder andere de hulp van Bea. Rekenwonder en wereldrecordhouder Willem Bouman laat ons de hersenen kraken.

Het Amsterdamse gezin Pol heeft al 3 maanden lang een Oekraïens gezin in huis. Een last of een lust? Moeder Rieke deelt haar ervaringen. Ons stâtsie Utereg is jaorig waor! Dât viere we met de Uteregse Bônnie.

Aron Elstak, Patrick Nederkoorn en Ruud Smulders zijn de cabaretiers van dienst. Hanneke Drenth buigt zich over het Spijkerlied, columnisten Stefan Pop en Ivo Victoria schuiven aan en de muziek wordt verzorgd door Mell & The Vintage Future!

'Spijkers met Koppen', zaterdag 28 mei tussen 12.00 en 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers