Dit hoor je zaterdag in 'Spijkers met Koppen'

vrijdag 7 januari 2022
Foto: BNNVARA - © Linda Stulic 2020

Alle nieuwe kabinetsleden krijgen van voormalig VVD-minister Pieter Winsemius tips voor een goede start! Journalist Laila Frank reisde duizenden kilometers door Amerika voor haar podcast Welkom in Washington, waar ze alles leerde over de Amerikaanse politiek én walvispenissen.

De Ydense kunstenaar Arie Fonk wil wat meer respect voor de vinder van het beroemde veenlijkje. De broers Gerard en Ruud Bakker vertellen over de grootste successen van het dweilorkest Kleintje Pils.


20 jaar lang was Bram Vermeulen als Afrika-correspondent ver van huis. Heeft hij zich er ooit thuis gevoeld? En Teun van de Keuken ontrafelt de beste diëten.

Het cabaret is van Kiki Schippers, Vera van Zelm, Andries Tunru en Hanneke Drenth. De columns zijn van Stefan Pop en Ivo Victoria.

'Spijkers met Koppen', tussen 12.00 en 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zoekt Vrouw Europa' (KRO-NCRV)

Verdrinken ze in elkaars ogen? Of moeten ze nog even wennen aan elkaar? De boeren gaan op speeddate. Ze hebben ieder tien briefschrijvers uitgekozen die ze beter willen leren kennen. Ze hebben vijf minuten voor die ene, allerbelangrijkste eerste indruk. De een probeert het met complimenten, de ander geeft een boom cadeau. Wie springen eruit en mag mee op dagdate?

'Boer zoekt vrouw Europa', om 20.25 uur op NPO 1.

Dossiers