Dit was de ontknoping van de 'Top 4000'!

zaterdag 23 december 2023

Vrijdag 22 december was de finale van de 19e editie van de grootste hitlijst aller tijden op Radio 10! Rond 19.00 uur draaide Lex Gaarthuis de nummer 1 uit de 'Top 4000': Bohemian Rhapsody van Queen.

Benieuwd naar de ontknoping van de lijst?Nagenieten van de 'Top 4000' doe je dit weekend op Radio 10. Zaterdag 23 december en zondag 24 december wordt de lijst vanaf 7.00 uur herhaald in de 'Top van de Top 4000'.

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers