Duncan Laurence opent stemperiode 'Sky Radio Xmas Top 50'

woensdag 1 december 2021

Duncan Laurence heeft woensdag met 'Last Christmas' van Wham! de allereerste stem voor de 'Sky Radio Xmas Top 50' uitgebracht. Hij deed dit in het bijzijn van de Sky Radio kerstman die hem verwelkomde in de studio van het non-stop muziekstation, dat voor de kerstperiode is omgedoopt tot The Christmas Station.

Met het uitbrengen van deze allereerste stem is de stemperiode voor dé kerst hitlijst officieel geopend. Luisteraars kunnen tot en met 14 december hun eigen favoriet doorgeven via skyradio.nl en stellen zo zelf de 'Xmas Top 50' samen. De kersthitlijst is op 17 december van 12.00 tot 16.00 uur te horen bij The Christmas Station.


Duncan Laurence: 'Ik ben dol op Kerstmis en daarom vind ik het een eer dat ik de allereerste stem voor de 'Sky Radio Xmas Top 50' mag uitbrengen. Deze gaat naar mijn absolute kerstfavoriet 'Last Christmas' van Wham! Het zou geweldig zijn als ie, net zoals vorig jaar, terechtkomt op de eerste positie. En stiekem zou het ook leuk zijn als mijn eigen kerstsingle 'Wishes Come True' dit jaar ook te horen is in dé kerst hitlijst van Nederland, dus allemaal stemmen!'

Sky Radio The Christmas Station
Sky Radio 101 FM is op 26 november door Björn Ulvaeus van ABBA omgedoopt tot The Christmas Station. Luisteraars kunnen sindsdien weer genieten van non-stop de beste kersthits. Sky Radio The Christmas Station is ook te beluisteren via skyradio.nl, JUKE, DAB+ en de gratis Sky-app.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers