Ed Sheeran geeft intiem optreden in The Qube van Qmusic

vrijdag 24 september 2021
Foto: © Qmusic 2021

In 2012 was Ed Sheeran de allereerste artiest die in de intieme concertzaal bij Qmusic een optreden gaf voor een kleine groep luisteraars. Op 5 oktober keert Sheeran na bijna tien jaar terug in The Qube, waar hij voor het eerst in Nederland nummers van zijn nieuwe album '=' (Equals) zal spelen, dat op 29 oktober verschijnt.

Luisteraars maken kans om bij dit unieke concert van de wereldartiest aanwezig te zijn.  Dit maakten Mattie Valk en Marieke Elsinga vrijdagochtend bekend in hun ochtendshow.


Bij zijn eerste optreden in The Qube van Qmusic in 2012 was Ed Sheeran nog een rijzende ster aan het firmament. Inmiddels behoeft hij al lang geen introductie meer. Met vier nummer één-hits en veertien top 10-noteringen is hij een van de meest succesvolle Top 40-artiesten allertijden. Na zijn internationale doorbraak met 'The A Team', scoorde hij hits als 'Thinking Out Loud', 'Shape Of You', en 'Perfect'. Op dit moment staan zijn nummers 'Bad Habits' en 'Shivers' in de top 10. Ook samenwerkingen met artiesten als Justin Bieber, Eminem en Khalid en Camila Cabello bezorgen hem steevast een prominente plek in de hitlijsten.

The Qube is een intiem optreden waarbij Qmusic-luisteraars de kans krijgen om een artiest van wereldformaat van dichtbij mee te maken. Onder anderen Robbie Williams, Dua Lipa, Jason Mraz, The Script, Little Mix, John Legend en Armin van Buuren stonden ook al in the Qube. Luisteraars maken van 27 september tot en met 3 oktober kans om erbij te zijn door te luisteren naar Qmusic.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers