Edwin Winkels en Gijs de Jong te gast op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 13 juni 2020

Zondag 14 juni zijn Edwin Winkels en Gijs de Jong te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Edwin Winkels, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune', is al meer dan drie decennia als journalist gevestigd in Barcelona. Hij schreef het boek Van Johan tot Frenkie, dat gaat over Barcelona door de ogen van dertig Nederlandse voetballers en trainers. Aan de hand van onder anderen Cruijff, Van Gaal, Koeman, De Jong en Martens, leert Winkels zijn lezers bijzondere plekken van de stad kennen.


De sportgast tussen 13.00 en 14.00 uur, is de directeur van EURO2020: Gijs de Jong. Het EK voetbal zou dit weekend starten, onder meer in de Johan Cruijff ArenA, maar het toernooi is nu vanwege corona een jaar uitgesteld. In 'De Perstribune' vertelt De Jong, die ook secretaris-generaal is bij de KNVB, over wat er komt kijken bij het verplaatsen van het evenement.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met deze week onder meer aandacht voor Nederlanders die worstelen met de Spaanse taal.

'De Perstribune' wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers