Epische finale 'Star Trek: Picard' met oude bekenden bij Veronica

vrijdag 19 april 2024

Red alert! Want na bijna 40 jaar komt de bemanning uit 'Star Trek: The Next Generation' samen in het finaleseizoen van 'Star Trek: Picard', voor een laatste, spannende en emotionele ruimteavontuur.

Picard, Riker, Troi, Worf, La Forge, Crusher en Data zijn wekelijks te zien met dubbele afleveringen, vanaf zaterdag 20 april om 20.00 uur bij Veronica.


In het epische slot van 'Star Trek: Picard' wordt de legendarische Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) meegezogen in zijn meest spannende missie ooit door een noodkreet van een oude bekende, dr. Beverly Crusher (Gates McFadden). Hierbij moet Picard oude en nieuwe bondgenoten rekruteren uit alle hoeken van het universum. Dit laatste avontuur confronteert hem met zijn verleden en brengt nieuwe, explosieve onthullingen met zich mee die het lot van de Federatie voor altijd zullen veranderen.

Prijswinnende finale
Dit finaleseizoen was in de Verenigde Staten een grote hit bij kijkers én Star Trek-fans. Ook won dit seizoen meerdere Saturn Awards, de Amerikaanse film- en televisieprijs voor sciencefiction, in de categorieën 'Beste TV-Serie', 'Beste Acteur' (Patrick Stewart), 'Beste Mannelijke Bijrol' (Jonathan Frakes) en 'Beste Vrouwelijke Bijrol' (Jeri Ryan).

'Star Trek: Picard' seizoen 3 is vanaf zaterdag 20 april elke week om 20.00 uur met een dubbele aflevering te zien bij Veronica.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers