Familie Van der Goot en Wilco Kelderman te gast op 'De Perstribune'

zaterdag 30 mei 2020

Zondag 31 mei zijn Wilco Kelderman en de voltallige mediafamilie Van der Goot te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Het mediagezin Van der Goot bestaat uit vader Leo (oud-dj en omroepbestuurder), zoon Jelte (dj-sidekick op Radio 538) en zoon Wytse (voetbalcommentator bij onder meer Veronica). De jongens werden op jonge leeftijd al meegenomen naar het Media Park, voor bezoekjes aan de set van 'Klokhuis' en 'Sesamstraat'. Spil van het gezin is moeder, en voormalig doktersassistente, José. De vier 'Van der Gootjes' schuiven aan in het eerste uur van 'De Perstribune', tussen 12.00 en 13.00 uur.

Wilco Kelderman, de sportgast in het tweede uur, is een van de beste ronderenners van Nederland. De kopman van de Sunweb-ploeg had dit jaar zijn zinnen gezet op de Giro d’Italia, maar de coronacrisis gooide zijn sportagenda in de war. Nu overweegt Kelderman om dit najaar naast de Giro ook de Tour te rijden - áls de wedstrijden dit jaar doorgaan.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

'De Perstribune' wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers