Familiegesprekken in 'Kunststof Radio'

woensdag 23 december 2020
@ NTR 2019

Elk jaar houdt 'Radio Kunststof' traditiegetrouw familiegesprekken in de week van kerst tot en met oudejaarsavond.

Dit jaar met Myranda Jongeling en Nina Spijkers, Tom en Amy Egbers, Jeangu en Xillian Macrooy en Frank Lammers en Eva Postuma de Boer. We sluiten het jaar af met een Oudjaars radioconference van Vincent Bijlo.


Donderdag 24 december: Myranda Jongeling en Nina Spijkers
Het warme nest van regisseur Nina Spijkers was een toneelnest met moeder Myranda Jongeling en vader Jaap Spijkers als grote voorbeelden voor het vak. Zij is verbonden aan Toneelschuur Producties Haarlem. Jongeling was actrice bij De Trust, speelde Wilhelmina in Soldaat van Oranje en werkt de laatste jaren o.a. als scenarioschrijver.

Presentatie: Frénk van der Linden

Maandag 28 december: Tom en Amy Egbers
Vader Tom en dochter Amy delen vele liefdes. Hun levens draaien om sport en muziek.  Hij als anchor van Studio Sport,  Andere Tijden Sport, schrijver en programmamaker. Zij de jonge operazangeres,  mezzosopraan, die haar talent heeft geërfd van haar moeder Janke Dekker.

Presentatie: Gijs Groenteman

Dinsdag 29 december:  Jeangu en Xillian Macrooy
Muzikale tweeling Macrooy. Met zijn broer Xillan begon Jeangu de band Between Towers in Paramaribo . In 2013 brachten ze een album uit: Stars On My Radio. Hun ambities als singer/songwriters bracht hen naar Nederland. Dit jaar zou Jeangu ons land vertegenwoordigen op het songfestival in Rotterdam. Hij blijft kandidaat voor de volgende editie. 

Presentatie: Jellie Brouwer

Woensdag 30 december: Eva Postuma de Boer en Frank Lammers
Eva Postuma de Boer is schrijver en columniste; ze schrijft onder andere romans en kookboeken. Haar echtgenoot Frank Lammers is als acteur bekend van talloze rollen. Van  Ferry Bouman in de succesvolle serie Undercover tot de familieman uit de commercials van een bekende supermarkt.

Presentatie: Frénk van der Linden

Donderdag 31 december:  Radio conference Vincent Bijlo
Op 31 december speelt Vincent Bijlo live vanuit het Beauforthuis, het Carré van Austerlitz, zijn oudejaarsshow Kuchschermtijd.  Er is geen kabinet, geen OMT en geen Veiligheidsregio die hem daarvan kan weerhouden  

Presentatie: Jellie Brouwer

'Kunststof Radio', donderdag 24 t/m donderdag 31 december tussen19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers