Ferdi Bolland en Edson Braafheid op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 13 augustus 2022

Komende zondag zijn muzikant Ferdi Bolland en oud-voetbalinternational Edson Braafheid te gast bij Jurgen van den Berg in het media- en sportprogramma 'De Perstribune'.

Ferdi Bolland, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 – 13.00 uur, is een van de deelnemers aan een nieuw seizoen van het populaire muziekprogramma 'Beste Zangers'. Samen met onder anderen Roxeanne Hazes, Nielson en Claudia de Breij is Bolland te gast op een haciënda in Andalusië, waar avondenlang muziek wordt gemaakt. Ferdi Bolland vormde samen met zijn broer Rob het populaire duo Bolland en Bolland. Zij scoorden hits als Summer of ‘71 en Wait for the Sun. Ook waren ze verantwoordelijk voor grote hitsuccessen van internationale artiesten als Falco en Status Quo.


Edson Braafheid, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 – 14.00 uur, is voormalig voetbalinternational. Hij speelde tien interlands, waaronder de WK-finale van 2010. Braafheid kwam als speler onder meer uit voor FC Twente, Bayern München, Lazio Roma en Celtic. Na zijn loopbaan is Braafheid zich met zijn Play Mental Foundation gaan richten op de mentale begeleiding van jongeren. Het was juist deze begeleiding die Braafheid in zijn eigen loopbaan heeft gemist.

Mediadeskundige Ron Vergouwen zorgt in 'De Perstribune' voor passende fragmenten bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor het radio- en tv-moment van de week.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers