Ferry Maat en zijn legendarische 'Soulshow' terug op de Nederlandse radio

woensdag 23 juni 2021

Radiolegende Ferry Maat keert terug op de Nederlandse radio. 'De Soulshow' is vanaf dit weekend elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur te beluisteren op Jamm FM via FM 104.9, DAB+, verschillende radioportals en jammfm.nl.

Ferry Maat's 'Soulshow' is al bijna 50 jaar een begrip bij iedere liefhebber van soul-, funk- en discomuziek. De 'Soulshow' begon in 1973 bij Radio Noordzee Internationaal. Daarna was het programma onder andere te horen op Radio 3 (TROS), Radio 10, Radio 538, Radio Veronica en als laatste op Sublime FM in 2013. In 2015 richtte Ferry zijn eigen internet radio station 'Soulshow Radio' op, 24 uur per dag te beluisteren via soulshow.nl.


Zaterdag keert Ferry Maat's 'Soulshow' weer terug op de Nederlandse FM en DAB+ bij Jamm FM.

Jamm FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel, ook via FM en DAB+ te ontvangen in de stadsregio Amsterdam. Ferry zal de Soulshow wekelijks vanuit zijn huidige woonplaats Bonaire maken. De 'Soulshow' past naadloos in de programmering van Jamm FM, de zender staat muzikaal geheel in het teken van soul, funk, disco en dance.

Ferry Maat: 'Ik ben enorm blij dat ik na 8 jaar weer terugkeer op de Nederlandse radio bij een zender die qua muziek sterk beïnvloed is door de erfenis van de Soulshow!'

Eline la Croix, bestuurslid Jamm FM: 'YES we got him!'

'De Soulshow', elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur op Jamm FM.

Persbericht Jamm FM
https://www.jammfm.nl/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers