Geen grap: Qmusic-luisteraar krijgt gloednieuwe auto op 1 april

donderdag 1 april 2021
Foto: © Qmusic 2021

Hoewel het om een foute 1 aprilgrap leek te gaan, wist de 22-jarige Julia uit Ter Aar vanochtend niet wat haar overkwam. Met de 'Q-foute autodeal', die inderdaad veel weg had van een 1 aprilgrap, kreeg zij in eerste instantie een speelgoedauto.

De verbazing was dan ook groot toen bleek dat Julia uiteindelijk wél wegreed met een spiksplinternieuwe auto.


Omdat het 1 april is en morgen Foute Vrijdag bij Qmusic, leek het dj's Bram Krikke en Tom van der Weerd leuk om een stunt uit te halen. Op 31 maart verscheen een grote advertentie in de krant met de 'Q-foute autodeal'. Het idee was dat de eerste persoon die naar de in de advertentie vermelde locatie kwam, zijn of haar auto om kon ruilen voor een nieuwe. Voorwaarde was wel dat de luisteraar in een foute outfit op kwam dagen, op 1 april om 8.00 uur.

De eerste luisteraar die nieuwsgierig genoeg was om toch een kijkje te komen nemen, maakte heel wat mee. In haar foute outfit moest zij onder andere de Macarena doen en kreeg zij van een acteur uiteindelijk een speelgoedauto. Hierna kwam Bram Krikke met een cameraploeg tevoorschijn om te melden dat het dus een grap was.

Wat Julia niet wist, was dat er nóg iets aan de hand was. Na de grap was er buiten ineens een hoop lawaai te horen. Julia zag haar auto de hoek om naar de sloop getakeld worden. Om de hoek aangekomen stond daar Qmusic-dj Tom van der Weerd met een gloednieuwe Hyundai KONA Electric. Verrassing!Lees ook:
Qmusic herwint marktleiderschap en noteert beste middagscore ooit

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers