Geniet in juli van BBC First's 'Paradise of Crime'

zondag 25 juni 2023
Foto: © TEAM LEWIS - BBC First 2023

In juli presenteert BBC First het 'Paradise of Crime', een seizoen vol series die de kijker tijdens de zomermaanden meeneemt op een misdaadreis langs een reeks exotische locaties, van Barcelona tot Guadeloupe.

Met titels zoals 'Death in Paradise', 'The Diplomat', 'The Mallorca Files', 'Signora Volpe' en 'Midsomer Murders', waarbij BBC First zorgt voor een zomers uitje vanuit je eigen huis.


De veelgeprezen en geliefde sitcom 'Ghosts' keert terug naar BBC First voor een vierde seizoen. In dit seizoen van de BAFTA-genomineerde komedie openen Alison (Charlotte Ritchie) en Mike (Kiell Smith-Bynoe) eindelijk hun B&B. Verwacht veel gelach als het koppel hun gasten probeert een 5-sterren service aan te bieden zonder dat de geesten zich ermee bemoeien en hun plannen in de war schoppen.

Het tweede seizoen van 'The Cleaner', mede geschreven door, en met Greg Davies in de hoofdrol, gaat op 10 juli in première op BBC First. Als kijker vergezel je Wicky ('Greg Davies - The Inbetweeners', 'Cuckoo', 'Taskmaster') bij zijn veelbewogen en vaak gruwelijke werk als schoonmaker van plaats delicten en volg je zijn ontmoetingen met de vreemde en wonderlijke personages die hij onderweg tegenkomt.

Het Paradise of Crime seizoen loopt vanaf zaterdag 1 juli tot eind augustus op BBC First.

Bevestigde titels zijn onder andere:

'The Mallorca Files' seizoen 1 & 2
'Death In Paradise'
'Signora Volpe'
'The Diplomat'
'Midsomer Murders'
'Beyond Paradise'

'Ghosts' seizoen 4 gaat dinsdag 4 juli om 21.00 uur in première op BBC First
Het succesvolle 'Ghosts' keert terug voor een vierde seizoen met zes afleveringen.

De geliefde sitcom gaat over een jong stel, Alison (Charlotte Ritchie) en Mike (Kiell Smith-Bynoe), die onverwachts een groot landgoed hebben geërfd. Echter ontdekken ze dat het huis uit elkaar valt en overspoeld wordt door geesten.

Het afbrokkelende landhuis Button House is de thuisbasis van een groep rusteloze geesten die er in de loop der eeuwen zijn gestorven. Elke geest is een product van zijn tijd en samen hebben ze constant ruzie over de meest onbenullige, dagelijkse dingen.

In dit seizoen openen Alison en Mike hun langverwachte B&B in het poortgebouw van Button House. Ze zijn vastbesloten de allerbeste recensies te krijgen, omdat ze weten dat hun broodwinning ervan afhangt. Terwijl Alison zich bezighoudt met de eisen van de moeilijkere gasten, en Mike onvermoeibaar doorwerkt om te zorgen voor 5-sterren entertainment, worden de geesten geconfronteerd met een schokkende gebeurtenis die hun leven voorgoed zal veranderen. Vreselijke pech bedreigt de toekomst van Button House.

'The Cleaner' seizoen 2 gaat in première op maandag 10 juli om 21.00 uur op BBC First
Engelands' favoriete crime scene cleaner is terug voor een tweede seizoen, met nieuwe bekende gaststerren, en nog grotere misdaadscènes om te schrobben.

De komedieserie 'The Cleaner' volgt Paul 'Wicky' Wickstead op zijn bewogen schoonmaakklussen. Gewapend met chemicaliën, schrobborstels en poetslappen verwijdert Wicky weer gruwelijke resten op plaatsen waar nieuwe misdaden hebben plaatsgevonden, waaronder in een theater, een winkel voor elektrische goederen en een statig huis. Hier ontmoet hij nog meer ongewone figuren en wordt hij meegezogen in hun wereld, terwijl hij roddelt tijdens het schoonmaken.

De cast van 'The Cleaner' seizoen 2 bestaat uit: Zoë Wanamaker ('Britannia'), Asim Chaudhry ('People Just Do Nothing'), Harriet Walter ('This Is Going to Hurt'), Simon Callow ('Four Weddings and a Funeral'), John MacMillan ('House of the Dragon'), Alex Lawther ('The End of the F..ing World'), Susannah Fielding ('This Time With Alan Partridge'), Roisin Conaty ('After Life') en nog veel meer.

In juli kan je de volgende series blijven kijken op BBC First:

'Harry Wild', elke vrijdag om 21.00 uur tot 7 juli
'Granite Harbour', elke maandag om 21.00 uur tot 3 juli
'Sanditon', elke zaterdag om 21.00 uur tot 29 juli
'Six Four', elke zondag om 21.00 tot 16 juli

Persbericht TEAM LEWIS/BBC First
https://bbc.com/BBCFirst
Meer artikels over BBC First

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers