'Gijs 2.4' is het nieuwe middagprogramma van KRO-NCRV-dj Gijs Staverman

zondag 9 mei 2021

Vanaf maandag 10 mei is KRO-NCRV dj Gijs Staverman te horen met zijn splinternieuwe middagprogramma 'Gijs 2.4' op NPO Radio 2. Een nieuw fris energiek geluid in de middag.

Gijs trakteert de luisteraar in het gloednieuwe KRO-NCRV-programma allereerst op veel, heel veel muziek. Met het herkenbare geluid en de aanstekelijke energie van Gijs knallen de allerbeste muziek van de afgelopen 40 jaar, de hits van nu en de persoonlijke favorieten van Gijs uit je radio. Bovenop een stampvol programma met muziek, humor en cabaret maakt Gijs zoveel mogelijk ruimte voor de NPO Radio 2 luisteraar zelf.


Na zeven jaar KRO-NCRV’s lunchprogramma 'Gijs 2.0' gepresenteerd te hebben, is dj Gijs Staverman voortaan van maandag tot en met donderdag te horen tussen 14.00 en 16.00 uur. De dj wil muziek, humor en actualiteit met elkaar verbinden in zijn nieuwe show. 'Ik vind het een grote eer om één van de best beluisterde tijdstippen van NPO Radio 2 voor mijn rekening te mogen nemen. Het zijn grote schoenen om te vullen, maar gelukkig heb ik maat 46 en het gaat vast lukken. Ik heb ontzettend genoten van 'Gijs 2.0' en heb veel bijzondere momenten beleefd met mijn gasten en de luisteraars. Het voelt goed om vernieuwing aan te brengen, met natuurlijk ook rubrieken die gewoon bij de show horen. Daarom ook de naam: Gijs 2.4.'

Skip de middagdip
In de gloednieuwe KRO-NCRV-show 'Gijs 2.4', gaat de dj vol aanstekelijke energie de middagdip te lijf met de allerbeste popmuziek en meer. Een terugkerend onderdeel wordt Stavermans Disco, waarin elke dag een nieuwe discotrack wordt toegevoegd aan de enorme Spotify-lijst die Gijs inmiddels heeft ontwikkeld. Ook valt er heel wat te lachen voor de luisteraar met vermakelijke cabaret en speelt Gijs met cabaretfragmenten op humoristische wijze in op de actualiteit. De rubriek 'Beat the minute'; het bekende muziekspel van 'Gijs 2.0', met platen uit de Top 2000 van NPO Radio 2 krijgt ook een plek in de show. Net als de bekende 'uitsmijter' van Gijs, waarin de laatste plaat, passend bij opvallend nieuws van de dag, wordt gekozen door een luisteraar.

'Gijs 2.4' is vanaf maandag tot en met donderdag te horen tussen 14.00 en 16.00 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers