girl in red doet laatste 3FM Exclusive

zaterdag 23 oktober 2021

Het is deze maand de 3FM Exclusive Maand! Na Måneskin en Oscar and the Wolf komt ook girl in red naar Nederland toe voor een 3FM Exclusive.

Marie Ulven, beter bekend als girl in red, kun je moeilijk in een muzikaal hokje stoppen. Maar als je er eenmaal aan begint, blijf je luisteren. De inmiddels 22-jarige singer-songwriter is in de laatste jaren uitgegroeid tot een queer tienericoon met haar verslavende indiepop.


Haar carrière begon het moment toen haar vader haar een microfoon cadeau gaf in 2015. Na dit cadeau begint Marie met het schrijven en uitbrengen van Noorse muziek. Later in 2018 gooit zij na het succes van haar Noorse liedjes, het roer om. De nummers 'Summer Depression' en 'Girls' tikken al snel miljoenen streams aan. Dit succes wordt vervolgens terecht bekroond met een Award voor 'Beste Noorse nieuwkomer van het jaar' bij de GAFFA Awards.

Tickets winnen?
girl in red met een zeer klein groepje fans bekijken? Luister naar 3FM, download de 3FM-app en stuur een bericht zodra je het ticketalarm hoort! Er zijn ook tickets te winnen via het Instagram en TikTok-account van 3FM.

Uiteraard is de 3FM Exclusive ook te horen op de radio en is het te bekijken via visual radio.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers