Hadise presenteert nieuwe reeks ' X Factor' (vtm)

woensdag 2 april 2008

In het najaar brengen we de tweede editie van 'X Factor' op het scherm. Deze muzikale talentenjacht is zonder meer de grootste in zijn genre, want iedereen die ouder is dan 16 jaar krijgt de kans om zijn zangtalent en charisma te etaleren. De kandidaten kiezen bovendien zelf welk muziekgenre ze brengen en hoe ze het podium inpalmen: solo of in groep, als zangduo of als zangkoor.

I


n onze zoektocht naar nieuw muzikaal talent willen we niets aan het toeval overlaten en daarom doorkruisen we de komende weken Vlaanderen met de X Pressor. Iedereen die zijn zangkunsten wil bewijzen, kan deelnemen aan deze mobiele audities.

Vandaag staat de X Pressor o.a. op 't Zand in Brugge, op donderdag 3 april 2008 zijn Langemark-Poelkapelle en Madonna (voormiddag) en de Grote Markt in Ieper (namiddag) de places to be en op vrijdag 4 april 2008 worden de Dijk Van Nieuwpoort en Kinepolis Kortrijk aangedaan. De komende weken en maanden worden de andere provincies doorkruist.

Deze namiddag werden de kandidaten na hun a capella-auditie opgewacht door de charmante Hadise. Zij neemt de presentatiefakkel over van Koen Wauters, die bezig is met de voorbereiding van nieuwe tv-projecten, o.a. een nieuw seizoen van 'Alles Moet Weg'.

Hadise weet perfect hoe de deelnemers met een muzikale droom zich voelen. Ze waagde zelf haar kans in 'Idool 2003', vond zo haar weg naar het grote publiek ťn bouwde een succesvolle carriŤre uit.
Presenteren deed Hadise reeds in haar vaderland Turkije, waar ze voor een miljoenenpubliek host was van Turkiye Popstar, de lokale versie van 'Idool'. Met 'X Factor' breit Hadise hier een vervolg aan.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers