Heerlijk avondje met 'Sint & Paul Pakken Uit!' op pakjesavond bij RTL 4

vrijdag 4 december 2020

Ook dit jaar vieren Sinterklaas en Paul de Leeuw traditiegetrouw pakjesavond op 5 december bij RTL 4. De hele uitzending staat in het teken van verrassingen en cadeaus. Zo gaan de Goedheiligman en Paul in een speciale bus volgeladen met pakjes naar mensen toe.

Van een doe-het-zelf-hottub, boeken voor roze ouderen in verzorgingshuizen en een aubade met frikandellen. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat rijden ze kriskras door het land.

Ook in de studio is het feest! Met gasten als; Enzo Knol, Rolf Sanchez en Orgel Joke. We zien hoe Sinterklaas een coronatest ondergaat. Paul gaat met twintig hulpsinterklazen in conclaaf over de mogelijke opvolging. Want stel dat Sint positief test, wat dan? Er is een aanzet tot de realisatie van de eerste ‘wapperintocht’ voor doven en slechthorenden. En Cor Bakker zorgt met zijn band voor de muzikale omlijsting.

Kortom: een ouderwets gezellige pakjesavond op anderhalve meter afstand.

'Sint & Paul Pakken Uit!', zaterdag 5 december 2020 om 21.30 uur bij RTL 4Lees ook:
Paul de Leeuw niet langer exclusief bij RTL

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers