Hélène Hendriks en zeilduo Bekkering/Duetz in 'De Perstribune'

zaterdag 1 augustus 2020

Zondag 2 augustus zijn tv-presentator Hélène Hendriks en het zeilduo Annemiek Bekkering en Annette Duetz te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

'De Perstribune' wordt deze week gepresenteerd door Jeroen Stekelenburg.


Hélène Hendriks, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is een van de vaste 'sportgezichten' bij FOX Sports en Veronica. Vanaf komend weekend is ze, na een lange voetballoze periode, weer terug in actie met de FOX Sports Eredivisie Comeback. Vrijdag volgt bij Veronica de hervatting van de Eredivisie. Intussen wordt Hendriks ook steeds vaker genoemd als nieuwe presentator van 'Veronica Inside'.

Annemiek Bekkering en Annette Duetz, de sportgasten in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, zijn tweevoudig wereldkampioen zeilen in de spectaculaire 49er FX: een razendsnelle boot, zonder kiel. Bekkering en Duetz waren dan ook zeker medaillekandidaat op de Spelen van Tokio. Binnenkort start alsnog de voorbereiding op een nieuw olympisch seizoen.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Jeroen Stekelenburg, verslaggever en presentator van NOS Studio Sport. Hij vervangt komende zondag de vaste 'Perstribune'-presentator Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers