Het Geluid van Qmusic is geraden

donderdag 13 oktober 2022
Foto: © Qmusic 2022

Donderdagochtend is Het Geluid van Qmusic geraden door de 35-jarige Geert uit Ten Boer. Hij wist aan Mattie Valk en het hele team van de ochtendshow te vertellen dat het ging om 'een blusdeken uit de houder trekken'. Geert krijgt van de radiozender 51.600 uitgekeerd.

'Nee dat meen je niet! Ik sta helemaal te trillen. En mijn collega's en baas luisteren als het goed is ook allemaal mee!', roept de overdonderde Geert wanneer Mattie hem vertelt dat zijn antwoord goed is. Na de vierde hint wist Geert het zeker. in doos 1 zat een pittig stuk cake en in doos 2 een pak melk. Hierna opperde Mattie dat de melk vast bedoeld is om de boel af te blussen. Het geldbedrag krijgt een mooi doel: een eerste stap in de richting van een nieuwe woning.


Het heeft meer dan 10 weken en 491 foute antwoorden geduurd voordat het winnende geluid vandaag is geraden. Vanaf maandag 19 september werd er elke maandag om 08:30 in de ochtendshow met Mattie en Marieke een officiële hint van de Jury gegeven. In totaal zijn er maar liefst vier hints uitgedeeld.

Dit is het tweede Geluid van 2022. Eerder wist de 33-jarige Bertus uit Epe te raden dat het eerste geluid van dit jaar 'het afstellen van een autostuur' betrof. Hij kreeg daarvoor €18.400 op zijn bankrekening bijgeschreven van de radiozender en besloot dit uit te geven aan een verbouwing en een vakantie.

Het Geluid wordt al sinds 2007 bij Qmusic gespeeld. Inmiddels is het uitgegroeid tot het populairste radiospel van Nederland. In 2019 won de 36-jarige Kirsten het recordbedrag van €100.000 met het geluid van 'het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.' Het snelst geraden geluid werd in 2010 binnen een dag geraden met als antwoord ‘het terughangen van een haak in een telefooncel’. Dat geluid was toen 3.200 euro waard. Het Geluid wordt elke werkdag gespeeld tussen 7 uur 's ochtends en 7 uur 's avonds. Het Geluid is altijd een handeling die je uit kunt voeren.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers