Het verhaal van Wim woensdag in 'DNA Onbekend'

dinsdag 19 september 2023
Foto: AVROTROS - © Ruud Baan 2022

Wim is als baby afgestaan door zijn biologische moeder. Zijn zoon Brian is al jaren op zoek naar meer informatie over de achtergrond van Wim. Hij denkt nu te weten wie de vader van Wim - en dus zijn opa - is.

Zou hij inderdaad op het juiste spoor zijn? En het verhaal van Sylvia. Zij groeide op zonder vader. Na lang aandringen vertelde haar moeder haar dat ene Johannes haar vader zou zijn. Deze Johannes is helaas overleden, maar heeft nog wel een dochter gekregen: Wilma. Zouden Sylvia en zij halfzussen zijn?


'DNA Onbekend', woensdag 20 september om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers