Intieme keukentafelgesprekken met BN'ers over muziek in nieuwe podcast Annemieke Schollaardt

zaterdag 30 mei 2020
Foto: © AVROTROS 2020

In de podcastserie 'Annemiekes A-lijst: Prominent Aanwezig' spreekt AVROTROS en NPO Radio 2-dj Annemieke Schollaardt met een prominente gast over de rol van muziek in zijn of haar leven.

Tijdens de ongedwongen persoonlijke gesprekken komt ze onder andere te weten van welke artiest haar gast daadwerkelijk álles weet, op welk guilty pleasure-nummer hij of zij vroeger losging, maar ook welk nummer een speciale betekenis heeft en waarom. 'Prominent Aanwezig' is vanaf zondag 31 mei te beluisteren via NPORadio2.nl/podcasts, Avrotros.nl/podcasts en populaire podcast apps als Apple Podcast en Spotify.

Tijdens de gesprekken laten Annemiekes gasten soms een verrassende kant van zichzelf zien, want wie had verwacht dat Frank Evenblij werkelijk alles weet over symfonische jaren 70 rock? En wat heeft Eric Corton met het nummer Memories uit de musical Cats? Ook presentator Splinter Chabot, actrice Tina de Bruin, presentatrice Dione de Graaff en wetenschapsjournalist Diederik Jekel nemen plaats aan de keukentafel.

Annemiekes passie voor muziek en interesse in de mensen voor wie ze draait, komen samen in de podcastserie. Want wat is er nou fijner dan praten over muziek? Met vragen en stellingen als leidraad gaat de NPO Radio 2-dj door de muzikale voorkeur en het muzikale leven van haar gast heen. Haar gast kiest, Annemieke draait en zij praten!


'Annemiekes A-Lijst: Prominent Aanwezig', vanaf 31 mei elke week een nieuwe aflevering bij AVROTROS op nporadio2.nl/podcasts.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers