Jan Rietman presenteert 'Wekker-Wakker-Weekend!' vanaf het Scheveningse strand

vrijdag 26 juni 2020

Aanstaande zaterdag, 27 juni, is het Nederlandse Veteranendag. Deze dag heeft, in verband met corona, een andere invulling gekregen. Echter, net als voorgaande jaren, laat Jan Rietman Nederlandse Veteranendag niet onopgemerkt voorbijgaan.

Hij presenteert aanstaande zaterdag zijn radioprogramma, 'Wekker-Wakker-Weekend!', live vanaf het strand op Scheveningen. Daar zet Jan de veteranen letterlijk in het zonnetje, het belooft namelijk een prachtige dag te worden. 'Wekker-Wakker-Weekend!' is zaterdag tussen 07.00 en 10.00 uur te horen op NPO Radio 5.

Ter gelegenheid van Nederlandse Veteranendag heeft Jan Rietman besloten om zijn radioprogramma, 'Wekker-Wakker-Weekend!', te presenteren vanaf het Scheveningse strand. En dat komt goed uit, want de strandtenthouders zijn daar gelukkig weer druk in de weer. Bovendien is de zomer deze week officieel van start gegaan en het toeristenseizoen is geopend. De perfecte locatie om zaterdag heerlijk te vertoeven. Jan heeft een plekje gereserveerd in een gezellige strandtent, op het strand van Scheveningen. Het belooft een bijzondere uitzending te worden, met gasten als Frans Krassenburg (voormalig zanger van Golden Earrings), Martine Swärtz-Spaans (woordvoerder organisatie Veteranendag) en Erica Terpstra. Ook Boudewijn Revis schuift aan. Hij is wethouder in Den Haag met Nederlandse Veteranendag in zijn portefeuille én zelf ook veteraan. Verder natuurlijk heel veel leuke gesprekken op en rond het strand én de allermooiste muziek.

Kijk zaterdag 27 juni ook naar de speciale editie van Nederlandse Veteranendag bij de NOS, om 12.45 uur op NPO 1 en 19.15 uur op NPO 2.

'Wekker-Wakker-Weekend!', zaterdag 27 juni van 7.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers