Jesse Klaver (GroenLinks/PvdA) bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 28 oktober 2023

De zondag begint met Rick Nieman en 'WNL Op Zondag' met opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's. Ook is er extra aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven.

'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondag live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Jesse Klaver
Zondagmorgen is fractievoorzitter Jesse Klaver van GroenLinks/PvdA te gast in WNL op Zondag. De verkiezingscampagne lijkt eindelijk te gaan beginnen, met welke plannen gaat de nieuwe fusiepartij de kiezers overtuigen?

KLM-topvrouw Marjan Rintel
President-directeur Marjan Rintel van KLM is te gast bij Rick Nieman. Over de toekomst van de Nederlandse luchtvaart en het belang voor de Nederlandse economie. De nationale luchtvaartmaatschappij werkt aan de verduurzaming van haar luchtvloot.

Ronit Palache
Schrijver en publicist Ronit Palache over de indrukwekkende documentaire De Bezette Stad van Oscar-winnaar Steve McQueen. Over Amsterdam tijdens de oorlogsjaren. De film beleeft zijn Nederlandse première tijdens het documentairefestival IDFA.

Schrijver Philip Dröge
Historicus Philip Dröge schreef het boek De Tawl, over de geschiedenis van de Nederlandse taal in Amerika. Dollar is bijvoorbeeld een Nederlands woord: daalder! Net als OK, candy, Santa Claus, coleslaw, whack, dope en vele andere woorden.

'WNL Op Zondag', zondag 29 oktober om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers