Jos (24) uit Oisterwijk raadt Het Geluid van Qmusic (NL) en wint 48.100 euro

woensdag 16 september 2020
Foto: © Qmusic 2020

Na 456 foute antwoorden wist de 24-jarige Jos uit Oisterwijk vandaag te melden dat Het Geluid van Qmusic 'het vastklikken van een ruitenwisserblad op de ruitenwisserarm' was. Dit leverde hem een bedrag van 48.100 euro op.

'Ik hoor het elke dag'
De 24-jarige Oisterwijker mocht zijn antwoord in de show van Qmusic-dj Wim van Helden vertellen. De reden dat hij het wist, is dat hij het elke dag hoort. Hij is namelijk werkzaam bij een autobedrijf. Hij en zijn collega's waren samen tot de conclusie gekomen dat dit Het Geluid moest zijn. 'Je collega's kunnen dus rekenen op een taart?', vraagt Wim van Helden, waarop Jos bevestigend antwoordt.Veiligheid voorop
Toen de waarde van Het Geluid vorige week de grens van 40.000 euro passeerde, besloot de anonieme Jury van zich te laten horen. Er werd een hint gegeven. De aanwijzing was een videoboodschap van Rob Geus, die de hint 'veiligheid voor Rob' gaf. Uitgesproken kan je dit horen als 'veiligheid voorop'. De ruitenwisser zit voorop de auto en zorgt voor veiligheid op de weg als het regent. Bovendien had Rob Geus het in zijn tv-programma 'De Smaakpolitie' altijd over de rubbertjes die hij kwam checken. Je ruitenwisser vervangen moet je doen als de rubbers versleten zijn.

Dit was het 28ste Geluid sinds de start van het populaire radiospel in 2007. Het radiospel is nog niet voorbij voor dit jaar. Morgen start in de ochtendshow van Mattie en Marieke een nieuw geluid.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers