Kerst begint (al) bij Sky Radio

vrijdag 1 oktober 2021

Nog 85 dagen tot de feestdagen, maar bij Sky Radio is het vanaf vandaag al kerst op de radio. De feel good muziekzender lanceert Sky Christmas, het online kerstradiostation met non-stop de beste kersthits voor kerstfans die nu al in de stemming willen komen voor de mooiste tijd van het jaar.

Sky Radio Christmas brengt een mix van bekende kersthits als 'Last Christmas' van Wham! en 'All I Want For Christmas' van Mariah Carey, standards als Bing Crosby's 'White Christmas' en 'The Christmas Song' van The Carpenters en recentere kerstmuziek zoals 'You Make It Feel Like Christmas' van Gwen Stefani en 'Santa Baby' van Ariana Grande. Sky Christmas is vanaf nu te beluisteren via skyradio.nl, de gratis Sky-app, JUKE, Nederland.fm en DAB+.


Sky Radio The Christmas Station
Sky Radio 101 FM wordt ieder jaar omgedoopt tot The Christmas Station. Liefhebbers die niet kunnen wachten tot dat moment kunnen vanaf vandaag terecht bij het speciale online station; Sky Christmas. Te beluisteren via skyradio.nl, JUKE, Nederland.fm, DAB+ en de gratis Sky-app.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers