Kraantje Pappie presenteert nieuwe serie voor Radio 538

vrijdag 9 september 2022

Vanaf vandaag schittert Kraantje Pappie in 'Home of Hits', een nieuwe serie van Radio 538 waarin Kraantje langsgaat bij artiesten thuis.

In het nieuwe videoformat geven bekende Nederlandse artiesten als Snelle, Bizzey, Flemming en een special guest een tour door hun huis, terwijl ze ondertussen vertellen welke hits er in de woning terug te vinden zijn. Welke hit is er ontstaan in de tuin? En welke hit is er bedacht tijdens het afwassen?


'Home of Hits' onthult muzikale geheimen en geeft de kijker een exclusief inkijkje in hoe het er bij artiesten thuis aan toe gaat. De hits en herinneringen stapelen zich op en zo ontstaat er een verrassende muzikale route door het huis. De afleveringen van 'Home of Hits' verschijnen om de week op donderdag om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van Radio 538.

Kraantje Pappie: 'Toen Radio 538 mij vroeg wat ik nou echt vervelend vond bij mezelf, maar wel leuk vond om bij anderen te doen wist ik het gelijk: inbreuk op mijn privacy. En zo werd het 538-format ‘Home of Hits’ geboren. Lekker ontspannen lullen met je vrienden over van alles terwijl er een camera op je giechel staat, heerlijk!'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers