'Kunststof Radio': parade-uitzending, Boef, Paul Vugts en Sander Kollaard

zondag 12 juli 2020
@ NTR 2019

Het rondreizend theaterfestival de Parade kan niet doorgaan deze zomer, daarom vandaag een parade-uitzending live vanuit de Bibliotheek van Den Haag.

Te gast zijn LuckyTV-bedenker Sander van de Pavert en singer-songwriter Lucky Fonz III. Ook is onze eigen Boekentherapeut Helena Hilgerdenaar weer van de partij.

Presentatie: Jellie Brouwer

Dinsdag 14 juli: Boef, rapper
Op 10 juli komt het nieuwe album van Boef uit, 'Allemaal een droom'. Boef is binnen een paar jaar gaan behoren tot de populairste rappers van Nederland. Zijn documentaire 'Gewoon Boef', die in mei op Videoland uitkwam, is de meest bekeken Videoland documentaire binnen 24 uur ooit.

Presentatie: Jellie Brouwer

Woensdag 15 juli: Paul Vugts, misdaadverslaggever
Misdaadverslaggever Paul Vugts van Het Parool heeft een 6-delige podcast gemaakt, 'De Taghi Podcast'. Daarin neemt hij de luisteraar mee in het leven van de beruchte crimineel Ridouan Taghi. Paul Vugts schreef o.a. de bestseller 'De strijd tegen de Amsterdamse onderwereld' en won de Persprijs Jacques van Veen 2013.

Presentatie: Antoinnette Scheulderman

Donderdag 16 juli: Sander Kollaard, schrijver
Schrijver Sander Kollaard won in juni de Libris Literatuurprijs voor zijn roman 'Uit het leven van een hond'. Over een dag uit het leven van een alleenstaande IC-verpleegkundige. Zijn eerdere boeken werden al bekroond met de Lucy B. en C.W. van der Hoogtprijs en gekozen tot Boek van de Maand in DWDD.

Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

'Kunststof Radio', maandag 13 juli t/m donderdag 16 juli tussen 19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers