Lex Gaarthuis maakt nieuwe weekendshow op Radio 10

maandag 1 augustus 2022

Lex Gaarthuis verhuist naar het weekend van Radio 10. Samen met co-hosts Kimberly van de Berkt en Luuk van den Braak is hij vanaf 3 september elke zaterdag en zondag tussen 12.00 en 15.00 uur te horen op de zender met het nieuwe programma 'Is Het Al Weekend?!'.

Lex Gaarthuis presenteerde eerder een doordeweekse late night-show op het station en Luuk van den Braak was jaren te horen als sidekick van de middagshow 'Somertijd'. Kimberly van de Berkt is nieuw bij Radio 10. Toch is het trio niet geheel nieuw; de afgelopen weken viel het drietal al in voor het vakantie vierende team van 'Ekdom in de Morgen'. Ook in de toekomst blijven zij de vaste vervangers tijdens afwezigheid van dj Gerard Ekdom. 'Is Het Al Weekend?!' is iedere zaterdag en zondag te horen van 12.00 tot 15.00 uur op Radio 10.


Podcast
Het team lanceert ook de 'Is Het Al Weekend?!'-podcast, waarin het drietal in 15 minuten durende afleveringen dagelijks even bij elkaar incheckt en bijpraat over actualiteiten of gebeurtenissen uit hun eigen leven. Ze blikken hierin terug- én vooruit op het radioprogramma en tellen samen af naar het weekend. De podcast is te beluisteren via JUKE, Radio10.nl en alle andere podcastplatformen.

Radio 10-dj Lex Gaarthuis: 'Deze twee weken zomerochtendshow met Luuk en Kimberly waren een feestje en mooi voorproefje op wat we in onze nieuwe weekendshow gaan brengen; de grootste hits aller tijden, veel gezelligheid en dosis nuchtere humor. Het weekend is een belangrijk onderdeel van de week. Stiekem telt iedereen vanaf maandag al af en daarom brengen we buiten onze radio-uitzendingen om een speciale dagelijkse podcast waarin we onze dagelijkse zin en onzin met elkaar bespreken en zo toewerken naar het weekend. We hebben er zin in!'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers