Lief en leed in een nieuw seizoen van 'Rooijakkers Over De Vloer'

dinsdag 4 januari 2022
RTL 4

Wat speelt zich af achter de voordeuren van bekende Nederlanders? Art komt het te weten in het vijfde seizoen 'Rooijakkers Over De Vloer'. Vanaf woensdag 5 januari gaat hij iedere week langs bij de meest uiteenlopende gasten en allemaal hebben ze één ding gemeen: ze kennen de ups en downs van het leven en praten daar openhartig over met Art.

Art Rooijakkers: 'Dit wordt alweer het vijfde seizoen waarin ik over de vloer kom bij Bekende Nederlanders. Sterker nog, we tikken dit seizoen het vijftigste portret aan. Vijftig keer binnenkijken bij en persoonlijke gesprekken voeren met artiesten, sporters, presentatoren en politici over leven, liefde en werk; ik doe het met veel plezier! Op naar de honderd!'


In de eerste aflevering strijkt Art neer op de bank bij rapper Donnie, de ras-Amsterdammer die van stotterend jongetje uitgroeide tot succesvol rapper. Hij vertelt openhartig over het vaderschap, zijn 'paffertjes', de moeizame relatie met zijn vader en over de samenwerking met bekende volkszangers. Art mag ook mee naar een vol Paradiso, waar de rapper een spannende verrassing in petto heeft voor Art.

'Rooijakkers Over De Vloer' wordt geproduceerd door TIN CAN en is vanaf woensdag 5 januari wekelijks om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Tijd voor actie. Een van de spelers heeft een masterplan bedacht om samen met een select groepje de finale te bereiken. Een Verrader neemt na de clash met een medespeler juist gas terug. Dat advies krijgt een andere speler ook, omdat de verdenkingen zijn kant op gaan. Ondanks alle goede bedoelingen staat ook deze ronde tafel weer garant voor verrassende wendingen.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers