Lilian Marijnissen, Joost Eerdmans en Laurens Dassen in debat bij 'Rick Nieman'

zaterdag 7 oktober 2023

De zondag begint met Rick Nieman en 'WNL Op Zondag'. Daarin opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondag live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Lilian Marijnissen (SP), Joost Eerdmans (JA21), Laurens Dassen (Volt)
Zondagmorgen zijn Lilian Marijnissen van de SP, Joost Eerdmans van JA21 en Laurens Dassen van Volt te gast in 'WNL Op Zondag'. De lijsttrekkers gaan met elkaar in debat over opmerkelijke punten uit hun verkiezingsprogramma's. Van het asielbeleid tot zorg en  Europese defensie.

Arendo Joustra van EW Magazine
Iedere zondag een kwestie in 'WNL Op Zondag'. Deze keer over Groningers die geen aardbevingsschade hebben ondervondern, maar wel geld krijgen. De kwestie luidt: moet de compensatiedrift van de overheid worden beperkt?  Daarover hoofdredacteur Arendo Joustra van EW Magazine.

Schrijver Philip Dröge
Historicus Philip Dröge schreef het boek De Tawl, over de geschiedenis van de Nederlandse taal in Amerika. Dollar is bijvoorbeeld een Nederlands woord, daalder! Net als OK, candy, Santa Claus, whack, dope en vele andere woorden.

'WNL Op Zondag', zondag 8 oktober om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers