Lotje Ijzermans presenteert 'Nooit Meer Slapen op Vrijdag'

donderdag 31 december 2020

Vanaf vrijdag 1 januari 2021 presenteert Lotje IJzermans de vrijdagnacht van 'Nooit Meer Slapen', het dagelijkse cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1.

'Nooit Meer Slapen' wordt op de andere doordeweekse dagen gepresenteerd door Pieter van der Wielen.


Lotje IJzermans over 'Nooit Meer Slapen': 'In 2014 richtte ik 'Nooit Meer Slapen' op. Vijf jaar lang werkte ik er als eindredacteur achter de schermen. Dat ik nu de vrijdagnacht ga presenteren is een nieuwe uitdaging, die tegelijkertijd voelt als thuiskomen.'

Over Lotje IJzermans
Lotje IJzermans begon haar VPRO-carrière in muziekprogramma’s als 'Nozems a Gogo' en 'Villa 65' op de radio, en 'Lola da Musica' op televisie. Ze schreef scenario’s voor televisiefilms en de speelfilm 'A Long Story'. Later werd zij presentator en eindredacteur van het dagelijks cultuurprogramma 'De Avonden', en creëerde ze 'Nooit Meer Slapen', waar ze tot en met 2018 de eindredactie over voerde. De laatste jaren presenteerde zij de muziekpodcast Psychocandy, en deed ze eindredactie van verschillende televisieprogramma’s waaronder 'De kracht van de kringloopwinkel'.

'Nooit Meer Slapen'
'Nooit Meer Slapen' is hét late-night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1 waarin elke werkdag een uur lang, van middernacht tot 01.00 uur, een gast uit de kunst, cultuur of actualiteit geïnterviewd wordt over werk én leven.

De eerste uitzending met presentator Lotje IJzermans is vrijdag 1 januari van 00.00 uur tot 01.00 uur. Ze spreekt dan met theatermaker René van ’t Hof, naar aanleiding van zijn voorstelling Desiree.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers