Lucia Rijker en Nycke Groot op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 11 september 2021

Zondag 12 september zijn bokslegende/programmamaker Lucia Rijker en handbalinternational Nycke Groot te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Lucia Rijker, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is vanaf maandag te zien in een nieuw seizoen 'Dream School'. Samen met rector Eric van ‘t Zelfde neemt Rijker daarin een groep jongeren onder de vleugels die zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs. Rijker maakte naam als bokser en kickbokser. Ook speelde ze in een aantal internationale films.


Nycke Groot, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is een van de beste handbalsters die Nederland heeft gekend. In 2019 stopte ze als international, om bij de afgelopen Spelen van Tokio weer in Oranje terug te keren. De Spelen werden geen succes voor de handbalsters en het lijkt erop dat Groot nu definitief afscheid heeft genomen van het Nederlands team.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. 'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers