Marianne van Wijnkoop en Niki Terpstra op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 22 januari 2022

Zondag 23 januari zijn voormalig 'X Factor'-jurylid Marianne van Wijnkoop en wielrenner Niki Terpstra te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Marianne van Wijnkoop, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune', is onder meer bekend als actrice, als voormalig casting-director van de musicals en tv-producties van Joop van den Ende, maar vooral ook als voormalig jurylid van de talentenshow 'X Factor'. In 'De Perstribune' bespreekt het programma met haar onder meer de onthullingen deze week over 'The Voice of Holland'.


Niki Terpstra, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune', begint in februari aan een nieuw wielerseizoen. Dit najaar tekende de 37-jarige Terpstra voor een seizoen bij zijn Franse ploeg Total Direct Energie. Mogelijk wordt het zijn laatste jaar als beroepsrenner. Terpstra is een van de beste Nederlandse klassiekerspecialisten; hij is winnaar van onder meer de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. 'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag 23 januari van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers