Martin Garrix toegevoegd aan line-up Q-koningsdagfestival

woensdag 22 april 2020
© Qmusic 2020

Niemand minder dan DJ/producer Martin Garrix is toegevoegd aan de line-up van 'Qmusic presenteert: Samen Oranje', het koningsdagfestival dat op Qmusic te beluisteren is.

Ook treden Ilse DeLange, Dotan, André Hazes Jr. en Racoon op, naast de namen die al eerder bekend werden.

Dave Minneboo, Programmadirecteur Qmusic laat weten: 'Niemand vertegenwoordigt het muzikale succes van ons land op het huidige wereldpodium beter dan drievoudig nummer een-DJ/producer van de wereld Martin Garrix. We zijn dan ook heel trots dat hij voor ons een set van een half uur zal draaien op 'Qmusic presenteert: Samen Oranje'. Met Ilse DeLange, Dotan, André Hazes Jr. en Racoon en alle eerder aangekondigde namen, is de line-up nu compleet voor een fantastisch koningsdagfestival in ieders tuin, woonkamer of balkon.'

Op Koningsdag draait nagenoeg elk radiostation onder het mom van 'Samen Oranje' de hele dag alleen muziek van Nederlandse artiesten. De artiesten die eerder al aangekondigd waren, zijn Davina Michelle, Nielson, Miss Montreal, Di-rect, Suzan & Freek, Maan, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez, Duncan Laurence en dj-duo Lucas & Steve. Voor de kids is er ook wat leuks: Qmusic organiseert een muzikale vrijmarkt. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven voor een optreden op de radio. Tijdens het optreden wordt in de Qmusic-app met de pet rondgegaan. Luisteraars kunnen de jeugdige artiest - gratis - een zakcentje dat ze het waard vinden geven voor het optreden. Qmusic geeft dit dan (maximaal €50 euro) aan de jonge performer.

Samen Oranje
'Qmusic presenteert: Samen Oranje' is onderdeel van het initiatief van nagenoeg alle grote Nederlandse radiostations, zowel publiek als commercieel, om op Koningsdag de hele dag alleen muziek van Nederlandse producten te draaien. Elk radiostation geeft hier op zijn eigen manier invulling aan.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers