Mick van Wely en Jan van Halst op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 23 januari 2021

Misdaadjournalist Mick van Wely en voetbalanalist Jan van Halst zijn zondag 24 januari te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Misdaadjournalist Mick van Wely, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, is samen met John van den Heuvel een van de makers van het nieuwe misdaadprogramma 'Crime Desk'. In het programma besteden zij aandacht aan het laatste, vaak exclusieve, nieuws uit de misdaadwereld. Van Wely werkt sinds vijf jaar voor De Telegraaf. In 2013 schreef hij het boek: Levenslang! De straf en de daders.


Jan van Halst, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, is tegenwoordig vooral bekend als analist voor Ziggo Sport. Maar Van Halst heeft zelf een lange loopbaan gehad in de voetballerij, onder meer als voetballer van FC Twente en Ajax. Later zat Van Halst ook in de directie van FC Twente.

Mediadeskundige Ron Vergouwen maakt komende zondag zijn rentree in 'De Perstribune' met zijn kijk op de opvallende mediatrends uit heden en verleden.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers