Minister Robbert Dijkgraaf komt naar 'WNL Op Zondag'

zaterdag 3 juni 2023

De zondag begint met Rick Nieman en 'WNL Op Zondag' nog meer opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Minister Robbert Dijkgraaf
Zondagmorgen is minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Robbert Dijkgraaf te gast bij Rick Nieman. De D66-bewindsman coördineert de activiteiten rond het Herdenkingsjaar Slavernij dat volgende maand van start gaat.

Terreurbestrijder Pieter-Jaap Aalbersberg
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Pieter-Jaap Aalbersberg over opkomend extremisme en de dreiging van jihadisten. Deze week presenteerde hij het nieuwe dreigingsbeeld voor Nederland.

Amerikanist Koen Petersen
Naast de huidige president Joe Biden en oud-president Donald Trump hebben zich tal van presidentskandidaten gemeld. Oud-gedienden en nieuwelingen. Amerikanist en politicoloog Koen Petersen over de start van de Amerikaanse voorverkiezingen.

Mona Keijzer en Sjuul Paradijs
Voormalig staatssecretaris Mona Keijzer en media-ondernemer Sjuul Paradijs beschouwen de Haagse politiek. Over actuele politieke kwesties en het terugwinnen van het vertrouwen in de politiek.

'WNL Op Zondag', zondag 4 juni om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers