'Miraculous World Parijs: Verhalen over Shadybug & Claw Noir' in juni op Disney Channel

zaterdag 1 juni 2024
Foto: © Disney Channel 2024

Parijs krijgt bezoek uit een ander universum: twee schurken en een held die erg bekend voorkomen. Ladybug en Cat Noir lijken Butterfly achterna te zitten, net zoals ze gewoonlijk doen... Behalve dat alles voor hen omgekeerd is.

En het is om de verkeerde redenen dat Shadybug en Claw Noir de Miraculous van Hesperia willen overnemen. Kunnen Ladybug en Cat Noir Hesperia helpen om Shadybug en Claw Noir betere mensen te maken?


Kijk 'Miraculous World Parijs: Verhalen over Shadybug & Claw Noir', op zaterdag 1 juni om 10.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE SERIE
DISNEY JUNIOR  ARIEL

De serie 'Disney Junior's Ariël' speelt zich af in het Caribische onderwater koninkrijk Atlantica en volgt 8-jarige Ariël terwijl ze samen met haar vrienden avonturen beleeft vol actie en plezier. Gedreven door nieuwsgierigheid naar de wereld om haar heen ontdekt Ariël schatten van de bovenwereld. Zo vindt ze een hoed, een piepend badeendje en een garde, die ze verzamelt en veilig bewaart in haar kristallen grot.

Vanaf 29 juni, elke zaterdag en zondag om 8.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
MICKEY MOUSE FUNHOUSE

Mickey Mouse Funhouse is een fantastische plek waar Funny, een magisch speelhuis dat praat en interactie heeft met Mickey, Minnie en hun vriendjes, de groep meeneemt op gekke en grappige avonturen vol fantasiespel en wensvervulling.

Vanaf 8 juni, elke zaterdag en zondag om 09.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
MARVEL MOON GIRL EN DEVIL DINOSAUR

'Marvel’s Moon Girl en Devil Dinosaur', gebaseerd op de succesvolle strips van Marvel, volgen de avonturen van het 13-jarige supergenie Lunella Lafayette en haar T. Rex van tien ton, Devil Dinosaur. Als Lunella per ongeluk Devil Dinosaur naar het hedendaagse New York haalt, werkt het duo samen om de Lower East Side van de stad tegen gevaar te beschermen.

Vanaf 10 juni, elke maandag t/m vrijdag om 16.00 uur op Disney Channel.

DONALD DUCK'S VERJAARDAGS MARATHON
DUCKTALES & DE DRIE CABALLEROS

Ter ere van Donald Duck zijn  verjaardag zenden wij de hele dag de leukste afleveringen van 'DuckTales & De Drie Caballeros' uit op Disney XD.

Kwik, Kwek en Kwak ontdekken samen met Webby, de kleindochter van mevrouw Baktaart, familiegeheimen uit Dagobert's veelbewogen verleden, en beleven avonturen over de hele wereld!

Wanneer Donald, Joe en Panchito een magische atlas erven, moet het vrolijke drietal de wereld overreizen om tegen mythische wezens te vechten als DE DRIE CABALLEROS.

Kijk naar de 'Donald Duck's Verjaardag Marathon', op zondag 9 juni vanaf 8.30 uur op Disney XD.

WEEKEND MARATHON
PHINEAS EN FERB & MARVEL'S SPIDER-MAN

Het is zomervakantie en stiefbroers Phineas en Ferb besluiten van elke dag een avontuur te maken, van dood tartende achtbanen tot surfen tot het opsporen van Frankensteins brein.

Peter Parker worstelt met zijn leven als naar school gaande tiener en het verbergen van zijn geheime identiteit Spider-Man voor zijn beste vrienden, inclusief zijn beste vriend, Harry Osborn.

Vanaf 15 juni, elke zaterdag en zondag om 10.00 uur op Disney XD.

WEEKEND MARATHON
DRONERS

Ga op avontuur met Corto Mouse en Enki! Ze bundelen hun krachten in de grootste drone race ooit, genaamd 'De Walvis Cup', om hun thuis te redden van het stijgende water. Als team Tiki trotseren ze een uitdagende race vol gevaarlijke plekken, wezens en geduchte tegenstanders uit heel Terraqua.

Kijk naar de 'Droners' marathon, op zaterdag 8 juni vanaf 10.00 uur op Disney XD.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers