Monique Smit presenteert 'Kids Top 20'

donderdag 20 december 2007

Vanaf zaterdag 22 december heeft het enige echte muziekprogramma voor kids, de 'Z@pp Kids Top 20', een nieuwe presentatrice, Monique Smit.

M


onique scoorde in de zomer van 2007 een knaller van een top-10 hit in de Mega Chart met haar debuutsingle 'Wild', die overigens ook een aantal weken nr. 1 stond in de Kids Top 20. Monique over haar aanstaande rol als presentatrice: 'Ik vind het onwijs gaaf en heel erg leuk. Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten om te beginnen!'.

Monique bezoekt elke week een andere basisschool in Nederland. De klas wordt omgebouwd tot een echte Kids Top 20-studio, waar wordt gedanst op de muziek van de Kids Top 20. Tussen de liedjes door vertelt Monique onder andere alle weetjes van muziek, films, hobby's, mode en idolen. Uiteraard treden er ook elke week artiesten op. De Kids Top 20-hitparade is de enige kidsmuziekhitparade ter wereld en is met ongeveer 200.000 stemmen per week uitgegroeid tot een van de belangrijkste muziekhitlijsten van Nederland!

Op zaterdag 5 januari 2008 bestaat de Kids Top 20 vijf jaar en deze verjaardag wordt groots gevierd. Oud Kids Top 20-presenatrices Kim-Lian, Nabila en EliZe zijn van de partij en ook vele artiesten maken hun opwachting waaronder Ali B., CH!PZ, Djumbo, Belle Perez en Thomas Berge. Voor de allereerste keer zullen vanwege deze bijzondere gelegenheid de Z@PP KIDS TOP 20 Awards worden uitgereikt.

De Kids Top 20 is een van de meest populaire muziekprogramma's voor kids. Wekelijks kijken honderdduizenden kids naar de Z@PP KIDS TOP 20 en stemmen evenveel kids op hun favoriete artiesten voor de Z@PP KIDS TOP 20 chart. Internationaal scoort de Kids Top 20 ook goed. Zo is het programma ondermeer in BelgiŽ en Finland erg succesvol en start volgend jaar tevens in AustraliŽ, RoemeniŽ, Hongarije en Singapore.

'Kids Top 20', zaterdag 22 december om 8.15 uur op Z@pp.

Persbericht Z@pp

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers