Nieuw seizoen 'Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw'

vrijdag 12 november 2010

Na een succesvolle eerste reeks komt SBS 6 vanaf half november met het tweede seizoen van 'Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw'. Hierin zullen drie nieuwe prinsen uit verschillende werelddelen proberen hun droomvrouw te vinden in Nederland. Om haar te laten vallen op wie ze werkelijk zijn, zullen ze hun ware aard niet onthullen en undercover gaan. Nieuw dit seizoen is Patty Brard. Zij zal de prinsen aan de tand voelen over hun zoektocht naar de liefde.

Voor het tweede seizoen van het bijzondere programma gaan drie buitenlandse prinsen in Nederland door het leven als normale burgers. Ze worden gevolgd in hun tijdelijke baan, het uitgaansleven en winkelen in de supermarkt en proberen zo die ene vrouw te vinden die hun hart sneller doet kloppen. Wat deze vrouw tot op het laatste moment niet weet, is dat zij in hun thuisland zeer hoog op de koninklijke ladder staan. Of de liefde echt is, zal blijken als ze hun droomprinses meenemen naar huis en voorstellen aan hun familie.

Max – Duitsland

Max is een Duitse prins van 32 jaar. Zijn familie stamt af van een klein, onafhankelijk en erg fortuinlijk vorstendom. Hij heeft Rechten gestudeerd en vindt zichzelf sportief, grappig, stijlvol, charismatisch, eerlijk, extravert en soms verlegen. Max zoekt een blonde vrouw met steil haar. Hij houdt van slimme meiden met humor en een onafhankelijke vrouw met een eigen carrière fascineert hem.

Mwenda – Zambia

Mwenda is 25 jaar en zoon van de koning van een provincie in Zambia. Hij studeert Business Management. Hij omschrijft zichzelf als een good guy, makkelijk in de omgang, serieus en positief ingesteld. Mwenda ziet graag dat een vrouw liefhebbend, niet verlegen, makkelijk in de omgang, vriendelijk, bescheiden en zelfrespecterend is.

Salauddin – India

De Indiase Salauddin is een 31-jarige prins en troonopvolger. Hij is afgestudeerd als Bachelor of Commerce. Hij vindt zichzelf een emotioneel persoon, behulpzaam en gereserveerd. Integriteit en eerbiedwaardigheid zijn voor hem belangrijke begrippen. Hij zoekt een vrouw die mooi is van binnen én van buiten, hoewel het innerlijk het belangrijkst is.

Patty Brard

De presentatie is in dit nieuwe seizoen in handen van Patty Brard. Zij zal de mannen regelmatig bezoeken en hun ervaringen aanhoren. Hoe bevalt het undercoverleven in het land waar ze alle drie nog nooit geweest zijn? Hoe vinden ze het werk? Hebben ze heimwee? Maar vooral: wat vinden ze van de Hollandse dames en zijn ze hun droomvrouw al op het spoor?

'Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw', zaterdag 13 november 2010 om 22.00 uur op SBS 6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers