Nieuwe vaste stemmen voor NOS-programma's NPO Radio 1

woensdag 19 oktober 2022

Dieuwke Teertstra (38) volgt Lara Billie Rense op, die afgelopen vrijdag diens laatste uitzending presenteerde. Teertstra was in 2013 voor het eerst namens de NOS te horen als nieuwslezer, en was jarenlang een van de vaste NOS-stemmen op NPO 3FM.

Sinds maart 2021 presenteert ze om de week het 'NOS Radio 1 Journaal' op de zaterdagochtend. De presentatie van 'Nieuws en Co' is van maandag tot en met donderdag in handen van Fleur Wallenburg.


Met de benoeming van Elisabeth Steinz (42) heeft NOS 'Met het Oog op Morgen' weer een vaste presentator op de zaterdag. Steinz presenteert sinds begin 2020 de populaire dagelijkse NOS/NPO Radio 1-podcast 'De Dag' (een van de drie best beluisterde podcasts van Nederland). Daarvoor was ze tweeëneenhalf jaar co-presentator van het 'NOS Radio 1 Journaal'.

Het presentatieteam van 'NOS Met het Oog op Morgen' bestaat nu naast Steinz (zaterdag) uit Mieke van der Weij (zondag), Chris Kijne (maandag), Wilfried de Jong (dinsdag), Rob Trip of Herman van der Zandt (woensdag), Lucella Carasso (donderdag) en Simone Weimans (vrijdag).

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers