Nieuwe wekelijkse podcast: 'Rob & Wijnand en het beste van 3FM'

vrijdag 7 oktober 2022

KRO-NCRV en AVROTROS lanceren zaterdag 8 oktober een nieuwe wekelijkse podcast naast hun dagelijkse radioprogramma 'Rob en Wijnand' en 'De Ochtendshow' op NPO 3FM.

In de podcast 'Rob en Wijnand en het beste van 3FM', bespreken de radiomakers de hoogtepunten van de afgelopen week en krijg je mee wat er gebeurt buiten de radio om. Iedere zaterdag staat er een extra aflevering van de ochtendshow klaar in alle podcastapps.


De luisteraar is bij deze podcast een fly on the wall in de studio en krijgt mee wat er gebeurt als de schuiven dicht zijn. Naast het beluisteren is de podcast ook te bekijken op het YouTube-kanaal van NPO 3FM voor de complete studio-ervaring. Natuurlijk ontbreekt ook sidekick Lideke niet in de podcast, net als de rest van de redactie. Rob & Wijnand laten je elke week de leukste en meest opvallende momenten horen uit de programma’s op 3FM. Tijdens het afwassen, onderweg of terwijl je je tosti staat te bouwen, geven Rob & Wijnand je de zesde uitzending van de week.

DJ Rob Janssen over de podcast: 'Deze podcast is voor mensen mét zin in leuke dingen, zonder radioverbinding, óf voor mensen mét radioverbinding die zin hebben in meer dan alleen maar radiodingen!'

De podcast Rob en Wijnand en het beste van 3FM, is wekelijks te beluisteren met een nieuwe aflevering op zaterdag vanaf 8 oktober in alle podcastapps en te zien via het YouTube kanaal van NPO 3FM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers