NPO 3FM maakt volledige route en dj-duo's '3FM Serious Request: The Lifeline' bekend

vrijdag 9 oktober 2020
Foto: © NPO 3FM

Sander Hoogendoorn en Timur Perlin, Frank van der Lende en Eva Koreman en Wijnand Speelman en Rob Janssen: dit zijn de NPO 3FM dj-teams die zich in de week voor kerst tijdens '3FM Serious Request: The Lifeline' inzetten voor het Rode Kruis.

De duo's lopen van 18 t/m 24 december coronaproof en in estafettevorm van Roermond naar Zwolle. Onder de noemer 'help de helpers' zamelt 3FM dit jaar geld in voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat in binnen- en buitenland. Tijdens deze bijzondere editie kunnen luisteraars voor het eerst zelf geld ophalen door in hun eigen omgeving mee te lopen en zich per gelopen kilometer laten sponsoren via 3fm.nl/loopmee. Uiteraard kunnen ze ook op een andere manier in actie komen of een plaat aanvragen voor de helpers.

Help de helpers
De drie dj-teams helpen de helpers door te voet van Roermond naar Zwolle te trekken. Ze maken 24 uur per dag live radio en online content om zoveel mogelijk luisteraars in actie te laten komen. Dit alles met één doel: het inzamelen van geld voor het Rode Kruis. In de week van 18 t/m 24 december lopen de dj's samen een route van bijna 500 km in totaal. De route brengt de dj's lange de volgende plaatsen:

Roermond (aftrap '3FM Serious Request: The Lifeline')
Kessel
Sevenum
Venray
Boxmeer
Mill
Uden
Schijndel
Vught
Udenhout
Dongen
Hank
Wijk en Aalburg
Sleeuwijk
Leerdam
Geldermalsen
Wijk bij Duurstede
Woudenberg
Barneveld
Nijkerk
Ermelo
Nunspeet
Elburg
Kampen
Zwartsluis
Zwolle (finale '3FM Serious Request: The Lifeline')

Kijk voor de volledige route op 3fm.nl/seriousrequest.

Sander Hoogendoorn, dj 3FM: 'De medische hulpverlening staat over de hele wereld onder hoge druk en het Rode Kruis heeft de afgelopen maanden de zorg wereldwijd, maar zeker ook in Nederland, enorm ontlast. Zonder de inzet van onze vrienden van het Rode Kruis konden teststraten minder snel opgezet worden, werden wachttijden langer en was de druk op het zorgpersoneel nog groter geworden. Met deze editie van '3FM Serious Request: The Lifeline' komen we in actie voor de medische hulpverleners en hun ondersteuners. Met de opbrengst zorgen we dat de hoogspanning van de hulpverleners verlicht wordt en helpen we mee om de verspreiding van corona tegen te gaan. Kom in actie en help de helpers!'

Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie over '3FM Serious Request: The Lifeline'. Vanaf vandaag kunnen daar ook acties aangemeld worden en kunnen luisteraars zich opgeven voor de sponsorloop.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers