NPO 3FM presenteert 3FM Exclusive met Arctic Monkeys

vrijdag 30 september 2022

Begin oktober staat NPO 3FM in het teken van de 3FM Exclusive: een optreden van een internationale artiest voor een klein publiek in een intieme setting. Dit jaar is er een exclusief optreden van Arctic Monkeys op een geheime locatie in Brussel.

Luisteraars maken vanaf maandag 3 oktober kans om bij het optreden aanwezig te zijn.


‘Do I Wanna Know?’, ‘I Bet You Look Good On The Dancefloor’, ‘505’ en ‘Arabella’: de 3FM Exclusive is dit jaar met niemand minder dan Arctic Monkeys. De Britse band heeft na vier jaar radiostilte hun nieuwe album ‘The Car’ aangekondigd, die in oktober uitkomt. Fans kregen vorige maand al een voorproefje van de nieuwe plaat in de vorm van de single 'There'd Better Be A Mirrorball' en vandaag verscheen het nieuwe nummer 'Body Paint'. De mannen van Arctic Monkeys lieten op Lowlands nog geen nieuwe muziek horen, maar voor een select groepje 3FM-luisteraars is het straks mogelijk om de nieuwe nummers als één van de eersten live te horen.

Arctic Monkeys op 3FM
Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 oktober maken luisteraars kans om bij het exclusieve optreden van Arctic Monkeys aanwezig te zijn. Zodra er een nummer van Arctic Monkeys op de zender te horen is, kunnen luisteraars appen naar de 3FM-app voor exclusief toegang.
Het optreden is maandag 10 oktober op een verrassingslocatie in Brussel. De livesessie en het interview met de band is op een later moment te horen bij Vera On Track.

Meer informatie over de 3FM Exclusive met Arctic Monkeys is te vinden op 3FM.nl en de online kanalen van 3FM.

Persbericht NPO 3FM
https://www.npo3fm.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers