NPO Radio 5 week in teken van '75 jaar Arbeidsvitaminen'

zondag 14 februari 2021
Foto: AVROTROS - © Elvin Boer 2021

NPO Radio 5 viert van maandag 15 tot en met vrijdag 19 februari 75 jaar 'Arbeidsvitaminen' (AVROTROS). De dj's van de verschillende omroepen maken een week lang 'Arbeidsvitaminen'-uitzendingen rond het jubileum van 's werelds langstlopende landelijke radioprogramma.

Verzoeknummers
De NPO Radio 5-presentatoren draaien van maandag tot en met donderdag tussen 6.00 en 20.00 uur verzoeknummers van luisteraars en bedrijven, zoals dj Hans Schiffers dat tijdens de reguliere 'Arbeidsvitaminen', elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur, ook doet.


Toplijst
Op de jubileumdag zelf (vrijdag 19 februari) komt 'de moeder aller verzoekplatenprogramma's' de hele dag live vanuit de voormalige AVRO-studio in Hilversum, vanwege de markante vorm ook bekend als de Vioolkist. Van 6.00 tot 16.00 uur is de 'Toplijst van de Arbeidsvitaminen' te horen, met daarin de mooiste liedjes uit 75 jaar legendarische radiohistorie. Hans Schiffers onthult vrijdagochtend een bijzonder kunstwerk dat '75 jaar Arbeidsvitaminen' letterlijk in beeld brengt. Vanaf 16.00 uur wordt het jubileum bekroond met optredens van artiesten als George Baker, Peter Koelewijn, Gerard Joling en Tribute To The Cats Band.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers